Over Vanilya

Over Vanilya

Vanilya is de onderneming van Ilya Houben; travel professional en internet ondernemer.

De focus ligt op reiswebsites en reisbedrijven. Verder hebben we ruime kennis in huis rond design, bouw en implementatie van websites voor bedrijven en particulieren. Ontbreekt er enige kennis, dan hebben we een flink netwerk waaruit we kunnen putten. Door goede afspraken met verschillende partners (van programmeurs tot grafisch ontwerpers en schrijvers) hebben we veel kennis in huis. We exploiteren een aantal succesvolle reiswebsites. Deze websites kunnen prima dienen om je merk onder onze bezoekers hun aandacht te brengen. Dit kan door te adverteren of door andere samenwerkingen met ons aan te gaan. Neem contact met ons op wanneer je hier meer informatie over wilt.

De reiswebsites hebben we de afgelopen 15 jaar gebouwd en alle content is gebaseerd op onze eigen reiservaringen. Voor de websites reizen we met groot plezier de wereld rond. Na een prachtig avontuur van 4 jaar in Kuala Lumpur (Maleisie) zijn we in 2013 weer terug naar Nederland verhuisd. Hier in Nederland zijn we druk met eigen webconcepten, het onderhoud en verbeteren van de huidige websites en de bouw van websites voor derden (incl. verbetertrajecten rond bestaande websites).

Onze drie grootste websites zijn Veelzijdig Maleisie, Wonderful Malaysia en Reisvormen.

Naast eigen reizen werken we regelmatig voor PR-bureau’s om bepaalde bestemmingen te ervaren en er vervolgens uitgebreid over te schrijven.